Charbonnage de Forte Taille van Jeroen Kenis

Werkcode: 831 758 Kopieer de werkcode

Jeroen Kenis profielfoto Charbonnage de Forte Taille is een verlaten steenkoolmijn in België. Het was destijds zeker geen grote mijn. Tevens is de mijn niet lang in bedrijf geweest. Van 1875 tot 1935 werden hier steenkolen gedolven. In 1920 kwamen er in deze kolenmijn 12 mijnwerkers om. Als gevolg van een gasexplosie. Na deze ramp werd de activiteit van de mijn steeds beperkter. Tot de mijn uiteindelijk in 1935 sloot.

Deze mijn staat er dus al 85 jaar verlaten bij! Ooit stonden er auto`s op het terrein. Die staan er echter niet meer. Het leukste van deze locatie is eigenlijk de oude piano. Ook hier is de grond weer zwaar vervuild. Men gaat een begin maken met sanering van de bodem. Tevens zal de oude mijn op termijn gesloopt worden.

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kenis

Hallo, ik ben Jeroen, een fotograaf die gefascineerd is door verlaten plaatsen. Ik hou ervan om de schoonheid en het mysterie van verval vast te leggen. Ik reis de hele wereld over om vergeten gebouwen, steden en landschappen te ontdekken en te fotograferen.

Meer weten over Jeroen Kenis?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

T
Nederland
5 / 5

Goed
Correct uitgevoerd, blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Jan en Diny
Nederland
5 / 5

Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Vivianne
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Jan
Nederland
4.5 / 5

Vlotte levering en goede communicatie. Mooi schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Ronald
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
FRANÇOIS
Nederland
5 / 5

Prachtig acrylglas kunstwerken!
Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Janneke
Nederland
3.5 / 5

Positief, contact goed en mooi werk geleverd
Positief, contact goed en mooi werk geleverd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Secretariaat It Deelshus
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Jenkykat
Nederland
5 / 5

Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Joseph
Nederland
5 / 5

Prachtig afgewerkt
Duidelijke afspraak. En een vriendelijke Anoushka

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Christa Van der Wielen
Nederland
5 / 5

Erg blij met ons Werk aan de muur! Super eenvoudig systeem dat door iedereen in elkaar gezet kan worden en tóch ziet het eruit alsof het door een vakkundige professional is ingelijst! ? Top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Charbonnage de Forte Taille van Jeroen Kenis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden