Charlize Theron Schilderij

Charlize Theron Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Charlize Theron Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 268342
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret in acryl op paneel van de Zuid-Afrikaans actrice Charlize theron, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Charlize Theron (Benoni, 7 augustus 1975) is een Zuid-Afrikaans actrice. Ze won in 2004 een Academy Award voor haar hoofdrol in Monster en werd twee jaar later voor North Country nogmaals genomineerd voor deze prijs. Daarnaast kreeg ze meer dan twintig andere filmprijzen toegekend, waaronder een Zilveren Beer, een Golden Globe en een Satellite Award (alle drie voor Monster).

Therons moedertaal is Afrikaans. Haar vader is van Franse (hugenoten) en Nederlandse afkomst en haar moeder is van Duitse afkomst. Theron is een Franse achternaam, uitgesproken als "Tron". Theron gaf zelf in een interview aan dat ze de voorkeur geeft aan de uitspraak Thrown. Ze is een verre achternicht van Danie Theron, oorlogsheld uit de Tweede Boerenoorlog.
Theron beleefde een dramatische jeugd. Ze groeide op als enig kind op de boerderij van haar ouders in de buurt van Johannesburg. Ze werd op haar dertiende naar een kostschool gestuurd. Op haar vijftiende was ze getuige van de dood van haar vader, Charles Theron. Hij was een gewelddadige alcoholist en werd door zijn vrouw Gerda Theron bij wijze van zelfverdediging doodgeschoten.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken