Chevrolet Camaro SS 2010 Schilderij

Chevrolet Camaro SS 2010 Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Chevrolet Camaro SS 2010 Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 749100
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Chevrolet Camaro SS uit omstreeks 2010, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop.

De Chevrolet Camaro is een populaire Amerikaanse sportwagen die wordt geproduceerd door de Chevrolet Motor Division van General Motors. Hij werd geïntroduceerd als concurrent voor de Ford Mustang op 29 september 1966, oftewel productiejaar 1967. Bij Chevrolet beginnen productiejaren drie maanden voor het begin van het daadwerkelijke jaar.

De belangrijkste onderdelen van de auto waren gelijk aan die van de Pontiac Firebird, waarvan de productiejaren exact overeenkomen met die van de Camaro en die eveneens gestaakt werd in 2002.

Nadat het model enkele jaren verdwenen was, is in 2006 toch weer een nieuwe generatie van de Chevrolet Camaro verschenen. Deze had wel weer succes, en is in 2016 opgevolgd door de een nieuwe generatie. Een nieuwe generatie Firebirds is er niet gekomen; het merk Pontiac was inmiddels opgeheven.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken