Chevrolet Corvette C1 klassieke Amerikaanse sportauto

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 241 609

Sjoerd van der Wal over Chevrolet Corvette C1 klassieke Amerikaanse sportauto

Chevrolet Corvette C1 klassieke Amerikaanse sportauto. De Chevrolet Corvette is een iconische Amerikaanse sportwagen die nog steeds in productie is. De 1953 Corvette had een 3,8 liter 6 cilinder in lijn motor met een vermogen van 150 pk.
Chevrolet Corvette C1 klassieke Amerikaanse sportauto vind je in de categorieën 1950-1959, Amercian, Auto's, C1 (classification), Chevrolet, Collector's Car, Contemporary, Corvette (automerk), Fotografie, Korvet, Oldtimers, Rood en front view.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Chevrolet Corvette C1 klassieke Amerikaanse sportauto als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Chevrolet Corvette C1 klassieke Amerikaanse sportauto van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Chevrolet Corvette C1 klassieke Amerikaanse sportauto van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 241 609
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden