Chevrolet Corvette C1 klassieke sportwagen

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 317 977

Sjoerd van der Wal over Chevrolet Corvette C1 klassieke sportwagen

Chevrolet Corvette C1 klassieke sportwagen tijdens het 2016 Classic Days-evenement bij Schloss Dyck. De C1 Chevrolet Corvette is de eerste generatie van de Corvette sportwagens die door Chevrolet wordt geproduceerd. De C1 werd geïntroduceerd in het 1953 modeljaar, en geproduceerd tot 1962.
Chevrolet Corvette C1 klassieke sportwagen vind je in de categorieën , 1950-1959, Amercian, Auto's, Chevrolet, Collector's Car, Corvette (automerk), Fotografie, Korvet, Millésime en Oldtimers.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Chevrolet Corvette C1 klassieke sportwagen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Chevrolet Corvette C1 klassieke sportwagen van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Chevrolet Corvette C1 klassieke sportwagen van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 317 977
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden