Chinees Portret (maar dan anders)

van Marijke de Leeuw - Gabriëlse

- Werkcode: 885346

Marijke de Leeuw - Gabriëlse over Chinees Portret (maar dan anders)

Bij deze bewerkte foto heb ik van verschillende foto's gebruik gemaakt en vervolgens ben ik gaan schilderen en gummen. De basis is een foto van een etalagepop. Haar mond en ogen zijn van een echte vrouw. Ik probeer met dezelfde etalagepop iedere keer andere beelden te creëren. Langzamerhand heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Het maken geeft me veel voldoening en ik ben er dan ook dagen mee bezig voordat ik tevreden ben.
Chinees Portret (maar dan anders) vind je in de categorieën Digital Art, Fotografie, Jeugd, Kleur collecties, Liefde, Masker, Menselijk oog, Modern, Rust, Schilderijen, Verf, Vriendschap en Vrouw.
Marijke de Leeuw - Gabriëlse profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke de Leeuw - Gabriëlse

Sinds begin deze eeuw ben ik bezig met fotograferen. Ik ben een echte autodidact, hoewel ik wel cursussen en mentoraten heb gevolgd. Ik probeer niet het 'standaard' plaatje te maken en ben vaak weken bezig voor het resultaat is, zoals ik het voor ogen had.
Het liefst had ik de schilderkunst beheerst, zoals mijn oudoom Johan Gabriëlse, maar helaas heb ik geen tekentalent. Met mijn foto's probeer ik dit een beetje te compenseren.

Alle werken van Marijke de Leeuw - Gabriëlse


Waarom je kiest voor Chinees Portret (maar dan anders) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Chinees Portret (maar dan anders) van Marijke de Leeuw - Gabriëlse

Koop dit digital art werk Chinees Portret (maar dan anders) van Marijke de Leeuw - Gabriëlse als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 885346
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.