Chocolade taart met liefde gebakken

van Made By Jane

- Werkcode: 711823

Made By Jane over Chocolade taart met liefde gebakken

De meeste mensen die van taarten bakken houden houden ook van planten. Het warme zonlicht dat op de chocolade en de plantjes schijnt geven een gevoel alsof je in de keuken van oma staat.
Chocolade taart met liefde gebakken vind je in de categorieën Bakken, Banketbakker, Bloemen & Planten, Chocolade, Feest, Food, Fotografie, Keuken, Liefde, Recept, Verjaardag en Zondag.
Made By Jane profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Made By Jane

Ik ben een een plant liefhebbende, koffie drinkende, motor rijdende, fotograaf. Mijn naam is Jane Stella Duursma, opgegroeid in het prachtige dorpje aan de Waal, Herwijnen. Sinds een jaar ben ik een trotse bolbewoner van ‘s-Hertogenbosch. Door mijn creative kijk zie ik details en momenten die niet altijd meteen opvallen. Graag leg ik bijzondere momenten vast om mensen de mogelijkheid te geven om deze telkens weer opnieuw te beleven.

Alle werken van Made By Jane


Waarom je kiest voor Chocolade taart met liefde gebakken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Chocolade taart met liefde gebakken van Made By Jane

Koop de foto Chocolade taart met liefde gebakken van Made By Jane op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 711823
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.