Citroen Tractie Avant uit 1938 voor de Franse Vlag

Citroen Tractie Avant uit 1938 voor de Franse Vlag van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Citroen Tractie Avant uit 1938 voor de Franse Vlag

van Jan Keteleer

Citroen Tractie Avant uit 1938 voor de Franse Vlag van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 664547
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

De Citroën Tractie was in 1938 zijn tijd vooruit met de baanbrekende technologie van de voorwielaandrijving. De Citroën Tractie met naar achteren opengaande deuren was een zeer populair model waar Citroën de markt veroverde. Citroen Traction's werden veel gebruikt door gezinnen, maar ook als cabine of politieauto; de Citroen Traction wordt nog steeds beschouwd als een van de meest iconische Franse auto's.

Dit schilderij van de Citroën Tractie, gebouwd in 1938, met de Franse vlag op de achtergrond, is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen, waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken