Citroen Traction Avant

Citroen Traction Avant van Jack Vermeulen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Citroen Traction Avant van Jack Vermeulen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 386548
Kies het materiaal Meer informatie
Print op doek
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
250 gratis verzending!

Omschrijving

Mooie in originele staat gerestaureerde Citroen Traction Avant. De regendruppels staan prachtig strak op de lak. De vintage Minolta 55mm F1.7 objectief helpt met een bijpassende uitstraling bij het beeld.

Dit werk wordt aangeboden door Jack Vermeulen

Jack Vermeulen profielfotoNachtfotografie - stillevens - vintage lenzen - kleur, maar ook zwart wit - Anders dan anders

Ooit toen ik 10 was begonnen met fotografie, het leek natuurlijk nog nergens op. Tussen toen en zo'n 7 jaar later fotoacademie Fotogram in Amsterdam altijd hobbymatig blijven fotograferen. Daar ben ik na zo'n 1,5 jaar gestopt want bewogen, onscherpe en slecht belichtte foto's waren mooi? Dat begreep ik niet, maar voor sommigen was het misschien goed(?) Niet voor mij.

Ik fotografeerde uiteraard analoog, met een Hasselblad (mooi!). Het zou misschien wel nooit digitaal worden... toch wel. Sony kwam met SLR's op de markt, maar dat zou het toch nooit worden... toch wel. Wel toen ik erachter kwam dat op die bepaalde Sony systeemcamera's allerlei ontzettend oude objectieven pasten.

Ja, dat is mijn ding. Het karakter, de sfeer, lichte onscherpte, imperfecties, zachte contrast, enz. Karakter! Dat heeft moderne apparatuur vaak niet meer, maar ondanks dat gebruik ik wel degelijk een moderne digitale workflow voor de nabewerking.

Verwacht van mij een beetje andere fotografie dan anders, was de fotoacademie met hun kunstzinnige visie wellicht toch ergens goed voor...

Hopelijk mag mijn werk bij sommigen van u een plekje op de muur bemachtigen.

Met beeldende groet,
Jack Vermeulen

Alle werken