Cityglow / Gloeiend Groningen

Cityglow / Gloeiend Groningen van Ton Drijfhamer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 83255

Cityglow / Gloeiend Groningen van Ton Drijfhamer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
80 gratis verzending!
Cityglow / Gloeiend Groningen van Ton Drijfhamer

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Cityglow
An early wake-up today. At 05.00am I got out of bed, got dressed, had a quick breakfast and around 05.50am I picked up two friends from the Delfzijl-photogroup, for a sunrise-photoshoot at the lake Leekstermeer near Groningen.
We arrived at the scene around 07.00am and started with a hot coffee and cake (thanks Richard for the great catering!)
The sun did rise of course, but mostly behind a thick layer of clouds, so I decided to aim for the glow of the city Groningen on the horizon. That turned out to be a great stand-in for the sun.
It was a great dawnpatrol; my first real one after a long long period. A new start, so what to better to begin with than a good old jetty.
--
Gloeiend Groningen
De wekker ging vroeg vandaag; om 05.00u al. Opstaan, aankleden, snel ontbijt en rond 05.50 was het tijd om twee vrienden van de fotogroep Delfzijl op te halen. Het plan was om naar het Leekstermeer te gaan voor een zonsopkomst.
Rond 07.00u waren we op de plek van bestemming en was het eerst tijd voor koffie met koek (Richard, bedankt voor de goede catering!).
De zon kwam op, uiteraard, maar helaas grotendeels achter een dik wolkendek. Ik besloot daarom maar in te zetten op de gloed van de stad Groningen die aan de horizon zichtbaar was. Dat bleek prima te fungeren als stand-in voor de zon.
Al met al een zeer geslaagd uitje; mijn eerste echte 'dawnpatrol' na lange tijd. Een nieuwe start, dus waar anders mee te beginnen dan met een oude vertrouwde steiger. Werkt altijd.

Over Ton Drijfhamer

Ton Drijfhamer profielfoto"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera buiten bezig zijn vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in mijn directe woonomgeving Delfzijl aan de 'Golden Raand' van Nederland. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde ben ik dan ook nog lang niet klaar. Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken