Citylights aan het Bonapartedok bij het MAS in Antwerpen I van Daan Duvillier | Dsquared Photography

Werkcode: 800 087 Kopieer de werkcode

Daan Duvillier | Dsquared Photography profielfoto Nachtfoto van het Bonapartedok met een aangemeerd schip bij het Museum aan de Stroom in Antwerpen. Deze foto is in 3 kleurenversies beschikbaar.

Dit werk wordt aangeboden door Daan Duvillier | Dsquared Photography

Freelance fotograaf met een passie voor nacht- en reisfotografie.

Als ik onderweg ben heb ik altijd mijn camera bij de hand want je weet nooit welke opportuniteit zich zal voordoen en het zou zonde zijn om dat ene perfecte moment niet te kunnen vastleggen. Ik hou er van om de omgeving eens vanuit een andere hoek te bekijken en zo dingen te ontdekken waar anderen niet op letten.

Mijn focus ligt vooral op landschaps - en stadsfotografie zowel in eigen land als op reis, maar ik hou er van om steeds bij te leren en andere aspecten te ontdekken zoals bedrijfsfotografie en eventfotografie. Wanneer ik niet op pad ben met mijn camera kan je mij vaak achter mijn computerscherm vinden waar ik me uitleef met mijn bewerkingssoftware om de beelden die ik maakte te optimaliseren.

Heb je vragen of wensen bij een specifiek werk of heb je een idee voor een foto? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Ik sta altijd open voor suggesties.

Heb jij één van mijn werken aan de muur hangen? Stuur dan eens een foto door als je daar zin in hebt. Het is altijd fijn om te zien waar mijn werk terecht komt :-). Dit kan naar photography@dsquared-creative.be.

Meer weten over Daan Duvillier | Dsquared Photography?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Karin
Nederland
5 / 5

Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
Jenny Van Den Brink
Nederland
5 / 5

Een grote collectie voor iets leuks aan de muur.V a n alle materialen is een voorbeeld aanwezig zodat je tot een goede beslissing komt.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
Nadia Graulus
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Jos
Nederland
4.5 / 5

Alles wat is beloofd is waar gemaakt
Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit geweldig.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Hennie
Nederland
4.5 / 5

Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Coppens Rudy
Nederland
3.5 / 5

mooie canvasfoto
mooie canvasfoto goed verpakt maar nogal duur

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
An
Nederland
5 / 5

Groot aanbod, mooi resultaat!
Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Marjolein
Nederland
5 / 5

Op alle fronten, top!!
Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Lon
Nederland
5 / 5

Uitstekende communicatie vanuit de klantenservice (Simone), snelle reactie en soepele service ook tav de bezorging. Canvas is heel mooi van kwaliteit en staat prachtig! Ik denk dat menig bedrijf een voorbeeld mag nemen aan de klantvriendelijkheid van Werk aan de Muur. Mijn complimemten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Anouk
Nederland
4.5 / 5

Snelle levering, snel en net contact via de mail.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Maria
Nederland
5 / 5

Supermooi
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Eberhard
Nederland
5 / 5

Er zit echt passie en inzet achter !!!
Werk aan de Muur,...…….ik ken ze al jaren !!! Ze zijn gewoon goed !!! ====================

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Citylights aan het Bonapartedok bij het MAS in Antwerpen I van Daan Duvillier | Dsquared Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden