Classic lake view

van Marcel Kerkhof

- Werkcode: 24 145

Marcel Kerkhof over Classic lake view

Last sunlight over Derwent water, Lake District, UK, with a jetty in view
Classic lake view vind je in de categorieën Bergen, Engeland, Fotografie, Hout, Landschappen, Meren, Nationaal park Lake District, Paal (object), Steiger (haven), Water en Zonsondergang.
Marcel Kerkhof profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marcel Kerkhof

Ik ben een landschapsfotograaf woonachting in Nederland. Mijn interesse in fotografie begon reeds in het analoge tijdperk. Waarom landschapsfotografie. Dat weet ik niet exact, het overkwam me. Mijn voorliefde voor natuur en buitensport waren voor mij de reden om me verder te ontwikkelen voor een carriere in landschapsfotografie. In mijn studententijd ben ik begonnen met een analoge Minolta X-500. Complete handmatige bediening, maar het heeft me wel de basisprincipes van fotografie geleerd. Doorgaand in het digitale tijdperk en het combineren met mijn passie voor natuur en landschappen leken de juiste keuze.

Alle werken van Marcel Kerkhof


Waarom je kiest voor Classic lake view als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Classic lake view van Marcel Kerkhof

Koop de foto Classic lake view van Marcel Kerkhof op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 24 145
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden