Close up van Roque Nublo en de vulkaan El Teide

van Easycopters

- Werkcode: 499 592

Easycopters over Close up van Roque Nublo en de vulkaan El Teide

Vanaf de Pico de las Nieves, de hoogste berg van Gran Canaria, geniet je van een fenomenaal uitzicht over de scherpe bergkammen, groene bossen en diepe ravijnen. Je kan zelfs Tenerife zien liggen! Straf, toch? Ook spot je vanaf dit uitkijkpunt de Roque Nublo, een gekende rots met speciale vorm en een van de herkenningspunten van het eiland.
Close up van Roque Nublo en de vulkaan El Teide vind je in de categorieën Atlantische Oceaan, Bergen, Canarische Eilanden, Eiland, Fotografie, Gran Canaria, Landschapsfotografie, Spanje, Tenerife (eiland), Vulkanen en Zonsondergang.
Easycopters profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Easycopters

Landschapsfotograaf en dronepiloot Koen Henderickx neemt je graag mee op ontdekking naar de mooiste plekken, zowel dichtbij als wat verder weg.
Zijn missie is om mensen te laten kennis maken met natuurpracht, en dit zowel vanop het water, te land of met z’n drones vanuit de lucht.
Laat je inspireren en neem een kijkje op z’n website om z’n avonturen te volgen.

Alle werken van Easycopters


Waarom je kiest voor Close up van Roque Nublo en de vulkaan El Teide als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Close up van Roque Nublo en de vulkaan El Teide van Easycopters

Koop de foto Close up van Roque Nublo en de vulkaan El Teide van Easycopters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 499 592
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.