Cloudless sunset / Wolkenloze zonsondergang

Cloudless sunset / Wolkenloze zonsondergang van Ton Drijfhamer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Cloudless sunset / Wolkenloze zonsondergang van Ton Drijfhamer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 82085

10% voorjaarskorting
Nog 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 74 gratis verzending!

Omschrijving

De zon zakt wolkenloos achter de horizon van de Waddenzee.
Als fotograaf heb ik het liefst wolken in de lucht, maar dat heb ik niet voor het zeggen. Ik moet het doen met het licht en de wolken van het moment. Gelukkig maar.

The sun sets cloudless in the Wadden Sea.
Normally I prefer to have clouds in the sky. But I don not have a say in that. I have to work with the clouds and the light that is available. And that's fine.

Over Ton Drijfhamer

Ton Drijfhamer profielfoto"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera buiten bezig zijn. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in mijn directe woonomgeving Delfzijl aan de 'Golden Raand' van Nederland. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde ben ik dan ook nog lang niet klaar. Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht. Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken