Collage "Love is everywhere"

Collage "Love is everywhere" van Ina Wuite

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Collage "Love is everywhere" van Ina Wuite

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 430071
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
91 gratis verzending!

Omschrijving

Liefde is overal. Als je je hart openstelt kun je liefde voelen tussen jou en anderen, tussen jou en de natuur, tussen jou en het leven. Liefde is de brug die je verbindt met alles in het leven.

Collage van het woord Love in allerlei verschillende kleuren en lettertypes. Met harten en een quote van Rumi: Love is the bridge between you and everything.

Over Ina Wuite

Ina Wuite profielfotoIk maak collages en abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken