Collage "Luister naar je innerlijke stem"

Collage "Luister naar je innerlijke stem" van Ina Wuite

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Collage "Luister naar je innerlijke stem"

van Ina Wuite

Collage "Luister naar je innerlijke stem" van Ina Wuite

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 279162
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Hoe kun je je innerlijke stem vinden in de drukke prikkels van het leven? Al je gedachten, de innerlijke beelden, de gevoelens die je hebt vertellen zoveel over jou. Soms is het teveel en dan is het tijd om alles tot rust te laten komen zodat je je innerlijke stem kunt horen.

Trefwoorden: Basquiat, spontaniteit, puurheid, graffitistijl, spontaan, ecriture automatique, symbolen, tekens, tekeningetjes, innerlijk kind, kindertekeningen, kinderlijk, naïeve kunst.

Dit werk wordt aangeboden door Ina Wuite

Ina Wuite profielfotoIk maak collages en abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken