Collage "Zoeken naar betekenis"

Collage "Zoeken naar betekenis" van Ina Wuite

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Collage "Zoeken naar betekenis" van Ina Wuite

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 425734

8% Hemelvaart korting
Nog 2 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 85 gratis verzending!

Omschrijving

Abstract figuratief kunstwerk/ collage met tekeningen die gemaakt zijn met Oost Indische inkt.

Dit kunstwerk gaat over het leven, en wat er allemaal kan gebeuren in een mensenleven. Je wordt geboren en legt een reis af, en onderweg maak je van alles mee en dit zal je leven tekenen, betekenis geven, het zal jouw vormen als persoon. Ieder van ons maakt zijn of haar unieke levensreis waarin je soms wel en soms niets te kiezen hebt.

Trefwoorden: vierkant schilderij, figuratieve kunst, levensreis, kind, kindertijd, geboren, geboorte, leven, persoonlijke ontwikkeling.

Dit werk wordt aangeboden door Ina Wuite

Ina Wuite profielfotoIk maak collages en abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken