Collage schilderij "De kracht van je authentieke zelf"

van Ina Wuite

- Werkcode: 488 071

Ina Wuite over Collage schilderij "De kracht van je authentieke zelf"

Kunst collage schilderij gemaakt in gemengde technieken (mixed media). Je ziet allemaal kleine tekeningetjes en (symbolische)krabbels, stukjes tekst, geschilderd en opgeplakt papier.

Dit kunstwerk gaat over zijn wie je bent. Toen je werd geboren was je al een unieke persoonlijkheid. Je bent het meest gelukkig als je kunt zijn wie je werkelijk bent. Hier vind je al je talenten, kwaliteiten, verlangens, je intuïtie; je complete unieke persoonlijkheid waarvan er maar één op aarde is. Geef jezelf de ruimte om te zijn wie je bent, geef je kinderen de ruimte om te zijn wie ze zijn. Zijn wie je bent geeft je de grootste en mooiste mogelijkheden in het leven. Als je delen van je authentieke zelf bent kwijtgeraakt, ga dan op zoek naar de verloren delen. Eenmaal gevonden zul je je heel en compleet voelen.
Collage schilderij "De kracht van je authentieke zelf" vind je in de categorieën Authenticiteit (filosofie), Automatisch schrijven, Baby, Collage, Expressionisme, Jean-Michel Basquiat, Persoonlijkheid, Schilderijen, Tekeningen, Vrijheid (filosofie), Wieg, innerlijk kind en neo expressionisme.
Ina Wuite profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ina Wuite

Ik ben altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en collages maken. Ik hoop dat ik ook het authentieke van de kijker aan kan raken, zodat diegene geïnspireerd raakt om zijn hart te volgen en zijn missie te leven.

Alle werken van Ina Wuite


Waarom je kiest voor Collage schilderij "De kracht van je authentieke zelf" op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Collage schilderij "De kracht van je authentieke zelf" van Ina Wuite

Koop de collageCollage schilderij "De kracht van je authentieke zelf" van Ina Wuite op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 488 071
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.