Collage schilderij "De kracht van je authentieke zelf"

Collage schilderij "De kracht van je authentieke zelf" van Ina Wuite

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Collage schilderij "De kracht van je authentieke zelf" van Ina Wuite

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 488071
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

Kunst collage schilderij gemaakt in gemengde technieken (mixed media). Je ziet allemaal kleine tekeningetjes en (symbolische)krabbels, stukjes tekst, geschilderd en opgeplakt papier.

Dit kunstwerk gaat over zijn wie je bent. Toen je werd geboren was je al een unieke persoonlijkheid. Je bent het meest gelukkig als je kunt zijn wie je werkelijk bent. Hier vind je al je talenten, kwaliteiten, verlangens, je intuïtie; je complete unieke persoonlijkheid waarvan er maar één op aarde is. Geef jezelf de ruimte om te zijn wie je bent, geef je kinderen de ruimte om te zijn wie ze zijn. Zijn wie je bent geeft je de grootste en mooiste mogelijkheden in het leven. Als je delen van je authentieke zelf bent kwijtgeraakt, ga dan op zoek naar de verloren delen. Eenmaal gevonden zul je je heel en compleet voelen.

Over Ina Wuite

Ina Wuite profielfotoIk maak collages en abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken