Collage van tekens en symbolen, fuchsia roze en paars

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 214692

Rietje Bulthuis over Collage van tekens en symbolen, fuchsia roze en paars

Collage van tekens en symbolen, fuchsia roze en paars.
24 vierkantjes samengevoegd tot een collage met fragmenten, kleine tekeningen Keltische symbolen.
Collage van tekens en symbolen, fuchsia roze en paars vind je in de categorieën Abstract, Collage, Contemporary, Digital Art, Fuchsia, Graphics, Grunge, Modern, Paars, Roze, Symbool, Tekeningen en Vierkant (meetkunde).
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Collage van tekens en symbolen, fuchsia roze en paars op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Collage van tekens en symbolen, fuchsia roze en paars van Rietje Bulthuis

Koop dit digital art werk Collage van tekens en symbolen, fuchsia roze en paars van Rietje Bulthuis als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 214692
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.