Colonnade Mariansky Lasni - Tsjechie

van Marianne Ottemann - OTTI

- Werkcode: 341 461

Marianne Ottemann - OTTI over Colonnade Mariansky Lasni - Tsjechie

Prachtige architectuur foto van de beroemde colonnade van Mariansky Lazni in de regio Karlovy Vari in Tsjechië. Deze stalen bogen en prachtige ramen staan prachtig in ieder interieur. Binnenkort ook beschikbaar in zwart-wit.
Colonnade Mariansky Lasni - Tsjechie vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Gallerij, Grand Siècle, Kuuroord, Mariënbad, Romantiek stroming, Tsjechië, bogengallerij, mariansky lazni en otti.
Marianne Ottemann - OTTI profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne Ottemann - OTTI

OTTI is al sinds tienertijd de koosnaam van Marianne Ottemann. En omdat we ons in de fotografie allemaal "bloot" geven was het een logische stap toen ze in 2004 met haar eigen bedrijf begon om het OTTI Fotografie te noemen. Een uit de hand gelopen hobby, dat kun je wel stellen. En wat begon met aanbieden van reisfoto's is inmiddels uitgegroeid tot een business actief op diverse fronten. Zo fotografeert OTTI dieren, eten, evenementen, interieurs, kunst, lifestyle, portretten, reis- en vakantieprojecten. Het nieuwste project van OTTI zijn stillevens.

Alle werken van Marianne Ottemann - OTTI


Waarom je kiest voor Colonnade Mariansky Lasni - Tsjechie als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Colonnade Mariansky Lasni - Tsjechie van Marianne Ottemann - OTTI

Koop de foto Colonnade Mariansky Lasni - Tsjechie van Marianne Ottemann - OTTI op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 461
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden