Colonnade Mariansky Lasni - Tsjechie

van Marianne Ottemann - OTTI

- Werkcode: 341461

Marianne Ottemann - OTTI over Colonnade Mariansky Lasni - Tsjechie

Prachtige architectuur foto van de beroemde colonnade van Mariansky Lazni in de regio Karlovy Vari in Tsjechië. Deze stalen bogen en prachtige ramen staan prachtig in ieder interieur. Binnenkort ook beschikbaar in zwart-wit.
Colonnade Mariansky Lasni - Tsjechie vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Gallerij, Grand Siècle, Kuuroord, Mariënbad, Romantiek (schilderkunst), Tsjechië, bogengallerij, mariansky lazni en otti.
Marianne Ottemann - OTTI profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne Ottemann - OTTI

OTTI is al sinds tienertijd de koosnaam van Marianne Ottemann. En omdat we ons in de fotografie allemaal "bloot" geven was het een logische stap toen ze in 2004 met haar eigen bedrijf begon om het OTTI Fotografie te noemen. Een uit de hand gelopen hobby, dat kun je wel stellen. En wat begon met aanbieden van reisfoto's is inmiddels uitgegroeid tot een business actief op diverse fronten. Zo fotografeert OTTI dieren, eten, evenementen, interieurs, kunst, lifestyle, portretten, reis- en vakantieprojecten. Het nieuwste project van OTTI zijn stillevens.

Alle werken van Marianne Ottemann - OTTI


Waarom je kiest voor Colonnade Mariansky Lasni - Tsjechie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Colonnade Mariansky Lasni - Tsjechie van Marianne Ottemann - OTTI

Koop de foto Colonnade Mariansky Lasni - Tsjechie van Marianne Ottemann - OTTI op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341461
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.