Color composition 5 van Jan Everink

Werkcode: 661 189 Kopieer de werkcode

Jan Everink profielfoto Kleurrijk digitaal kunstwerk over een vreemd droomland. Het is gemaakt met de bedoeling dat het als wanddecoratie kan bijdragen aan een aangename moderne sfeer in een ruimte.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Everink

Jan Everink werd geboren in het Twentse dorp Tubbergen, waar hij al op heel jonge leeftijd een passie ontwikkelde voor tekenen en schetsen. Als tiener werd hij, door onder meer de contacten met zijn oom, een professionele fotograaf, enthousiast voor fotografie. Hij verhuisde naar Amsterdam en studeerde daar af aan de Hogere Confectieschool, een academie voor mode- en kledingtechnologie. Later bekwaamde hij zich door cursussen en zelfstudie ook op verschillende andere gebieden‚ zoals computerprogrammering, copywriting, grafisch ontwerp en webdesign. Door de jaren heen is hij in deze vakgebieden voor meerdere bedrijven werkzaam geweest. In zijn vrije tijd bleef Jan actief met fotografie en kunst; ook verdiepte hij zich in uiteenlopende filosofische en maatschappelijke onderwerpen. Hij schreef verschillende boeken en talrijke tijdschriftartikelen over filosofie, reclame, kunst en uiteenlopende andere onderwerpen. Sinds enkele jaren gebruikt hij de computer voor zijn kunstproductie. Hij koos voor digitale kunst omdat de computer geweldige mogelijkheden biedt om abstracte kunstwerken te maken. Tegenwoordig woont hij met zijn echtgenote in Almere. Daar vindt hij naast zijn artistieke productie ook nog steeds tijd voor zijn werk als auteur, tekstschrijver en webdesigner. Jan beschouwt zijn kunst als een brug tussen zijn innerlijke wereld en zijn medemens, een voortdurende poging om met beelden te communiceren wat niet met woorden kan worden uitgedrukt.

Meer weten over Jan Everink?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Jeannette
    Nederland
    5 / 5

    Had spoed levering nodig. Exact geleverd volgens afspraak. Het resultaat is geweldig!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    G.
    Nederland
    4 / 5

    super ervaring
    voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Erik
    Nederland
    5 / 5

    Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Jose Tijssens
    Nederland
    5 / 5

    We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Cora Verwoerd -Meijer
    Nederland
    5 / 5

    heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
    Jan en Diny
    Nederland
    5 / 5

    Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
    Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
    Coppens Rudy
    Nederland
    3.5 / 5

    mooie canvasfoto
    mooie canvasfoto goed verpakt maar nogal duur

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Sandra
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Guido
    Nederland
    5 / 5

    Ze leveren wat ze zeggen
    Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Cilia
    Nederland
    5 / 5

    Prima
    Prachtig schilderij, netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. Op tijd voor het jubileum van mijn ouders.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
    Linda
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig Canvas aan de muur maakt woonkamer compleet
    Mooie kwaliteit, prettige status updates en prima levering. Bedankt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Color composition 5 van Jan Everink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden