Colors of Marocco (14)

Colors of Marocco (14) van Rob van der Pijll

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Colors of Marocco (14) van Rob van der Pijll

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 67016
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
87 gratis verzending!

Omschrijving

Marokko, slechts 3 en een half uur vliegen vanaf Nederland, maar wanneer je uitstapt ben je letterlijk in een andere wereld. Kleuren, geuren en geluiden .. de eerste keer raak je er haast overweldigd door. De armoede, andere manier van leven en ook de schoonheid wordt naarmate je er langer verblijft duidelijker zichtbaar.
Ik heb me als fotograaf die meestal op zoek is naar kleurrijk en als het kan abstracte beelden uitstekend vermaakt in de smalle straten van de Souhks van Marrakech. Niet iedereen was er van gediend dat ik foto's van hun handelswaar nam maar gelukkig waren er ook tussen die het geen enkel probleem vonden.

We verbleven ook een dag en een nacht in de woestijn in het zuidoosten van Marokko. Een bijzondere ervaring na een tocht op een dromedaris, een verblijf in een tentenkamp en om je heen haast niets anders dan zand.

Over Rob van der Pijll

Rob van der Pijll profielfotoIk ben een enthousiaste passievolle vrijetijdsfotograaf. In mijn portfolio zult u een diversiteit aan fotografische beelden tegenkomen. Ik ben min of meer begonnen met abstracte, kleurrijke en vierkante beelden. Langzamerhand heeft mijn fotografische horizon zich verbreed met landschapsfotografie, beelden van en uit steden op onze reizen etc. Ik ben me meer bezig gaan houden met zwartwitfotografie.
Wat ik ook erg leuk vind om te doen is het samenstellen van beelden in collages. En dat dan specifiek in een 3x3 kader. Soms levert dat een kaleidoscopisch beeld op en soms ook een verzameling waar je toch even langer naar blijft kijken.

Ik probeer het gewone op een ongewone (= eigen) manier vast te leggen.
Aan u te beoordelen of ik daar in slaag. Mijn beloning zit in uw aandacht en als het kan de aanschaf van 1 of meer foto's.

Staan al mijn foto's hier op Werk aan de Muur? Nee, ik publiceer mijn foto's ook op mijn eigen website (robvanderpijll.weebly.com); op Instagram (@rvdp62) en op Facebook.
Ziet u daar iets wat niet hier te vinden is .... een berichtje en ik zet het hier op deze site.

Ik hoop dat u plezier beleeft aan wat ik u hier laat zien.

met vriendelijke groet,

Rob van der Pijll

Alle werken