Colors of Marocco (14)

Colors of Marocco (14) van Rob van der Pijll

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 67016

Colors of Marocco (14) van Rob van der Pijll

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Colors of Marocco (14) van Rob van der Pijll

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Marokko, slechts 3 en een half uur vliegen vanaf Nederland, maar wanneer je uitstapt ben je letterlijk in een andere wereld. Kleuren, geuren en geluiden .. de eerste keer raak je er haast overweldigd door. De armoede, andere manier van leven en ook de schoonheid wordt naarmate je er langer verblijft duidelijker zichtbaar.
Ik heb me als fotograaf die meestal op zoek is naar kleurrijk en als het kan abstracte beelden uitstekend vermaakt in de smalle straten van de Souhks van Marrakech. Niet iedereen was er van gediend dat ik foto's van hun handelswaar nam maar gelukkig waren er ook tussen die het geen enkel probleem vonden.

We verbleven ook een dag en een nacht in de woestijn in het zuidoosten van Marokko. Een bijzondere ervaring na een tocht op een dromedaris, een verblijf in een tentenkamp en om je heen haast niets anders dan zand.

Over Rob van der Pijll

Ik ben een enthousiaste passievolle vrijetijdsfotograaf met een voorkeur voor abstracte, kleurrijke en vierkante beelden. En dit als het kan in 1 beeld samengebracht.
Ik ga echter ook andere beelden niet uit de weg. Landschap, zwartwit, collages.
Ik probeer ook net even dat andere beeld te vinden doordat ik een ander standpunt in neem of door de wijze waarop ik de foto aangesneden heb. Ik ben autodidact, via internet, fora, veel foto's maken etc. ontdekt waar mijn voorkeuren liggen. Reageren op foto's van anderen (via internet maar ook bij een fotoclub in real life) voedt je kijk op de beelden van jezelf en die van anderen. En ik leer nog iedere dag. Hoop dat mijn beelden aanspreken.

Niet alle beelden die ik zienswaardig acht staan al op Werk aan de Muur. Op mijn eigen site (exto.nl en op Facebook) staan meer foto's. Zit daar iets tussen dat je aanspreekt ... laat het me weten en ik plaats het hier op deze site.

Alle werken