Concentratie

Concentratie van Corné van Oosterhout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 259524

Concentratie van Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Volledig geconcentreerd op alles wat in het water onder hem beweegt, geen benul van de fotograaf achter het dunne lapje stof, op nog geen 4 meter afstand.
In een prachtig lichtspel van in het tegenlicht glinsterende lentekleuren legde ik dit mooie ijsvogelmannetje vast op 29 Megapixels, groot genoeg voor elk gewenst formaat.

Over Corné van Oosterhout

Welkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites (www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.
Over mij: na een aantal jaren nauwelijks gefotografeerd te hebben, ben ik medio 2013 weer gestart met een volledig nieuwe Nikon uitrusting. Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal. Vogels hebben mijn grootste interesse, met name ijsvogels.

Alle werken