Connection and Expansion

Connection and Expansion van ART Eva Maria

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Connection and Expansion

van ART Eva Maria

Connection and Expansion van ART Eva Maria

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 750540
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 gratis verzending!

Omschrijving

Schilderij van abstracte cirkelvormige vormen op hout. Dit schilderij gaat over verbinding maken met andere mensen en jezelf. De vorm in het midden en de pijlvormen aan de zijkanten symboliseren expansie en de tijd die verstrijkt, richting de toekomst.

Dit werk wordt aangeboden door ART Eva Maria

ART Eva Maria profielfotoART Eva Maria is specialist in persoonlijke kunst. Eva van den Hamsvoort (Eva Maria) studeerde in 1993 af aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Breda, sindsdien is zij werkzaam als kunstenares.
“Mijn werk bestaat uit portretten, groepsportretten, landschappen, stillevens en abstract werk. Voor de kunstwerken maak ik van verschillende technieken gebruik: verf, potlood en mixed media. Zwierig, los, maar soms ook wat strakker en grafisch. Ik wil een herinnering in beeld vangen. Dat kan een herinnering aan een plek zijn die ik bezocht, een gezicht, een symbool of een gevoel. Graag werk ik met verschillende lagen waarmee ik een beeld opbouw, zo wordt het doorleefd en artistiek. Doel is een esthetisch beeld te creëren, dat bij mensen op een aangename, soms prikkelende wijze binnenkomt. Het kunstwerk maak ik vanuit mezelf, maar is voor een ander bestemd. Het interessante is dat je nooit vooraf weet waar en bij wie het terecht komt. Kunst is voor iedereen en geeft iets om over na te denken en om plezier aan te beleven. Voor Werk aan de Muur heb ik deze speciale selectie gemaakt. Daarnaast maak ik vrije schilderkunst en werk ik in opdracht, met name portretten. Ik hoop dat je in deze shop een werk kan vinden om een bijzondere ruimte te transformeren door een kunstwerk van mijn hand. Mocht je graag een uniek hand geschilderd schilderij willen aanschaffen, speciaal voor jou gemaakt, neem contact op met ART Eva Maria. Veel kunstplezier!”

Alle werken