Contrast

Contrast van Bianca Nieuwkerk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 25935

Contrast van Bianca Nieuwkerk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Al struinend door het herfstbos kun je je verwonderen over de prachtige rode bladeren, de heide en de paddestoelen. Hier een zachtpaars zwammetje met een gouden gloed van gele bladeren.

Over Bianca Nieuwkerk

Ik ben Bianca Nieuwkerk, woon in Bergen op Zoom en fotografeer nu reeds een aantal jaren. Sfeerfoto's zijn de foto's waar ik het allemaal voor doe, alhoewel ik macro - tot het abstracte aan toe - ook wel heel leuk vind. Uitstapjes maak ik in dierenfotografie, (klassieke) stillevens met bijvoorbeeld high key of low key bloemenfoto's en heel erg veel wildlife. Ik ben altijd in voor nieuwe projecten, ideeen, verzoeken en tips! Ik laat me veelal inspireren door fotografen als Jan Vermeer, Paul Nicklen, Ruben Smit en natuurlijk haal ik veel inspiratie door gewoon veel foto's goed te bekijken van anderen. Ik geloof niet dat ik ooit uitgeleerd ben en heb vooral erg veel plezier in het maken van beelden en het zoeken naar het mooiste beeld.
Enjoy!

Alle werken