Controle Kamer in Kelenfold Energie Centrale.

Controle Kamer in Kelenfold Energie Centrale. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Controle Kamer in Kelenfold Energie Centrale.

van Roman Robroek

Controle Kamer in Kelenfold Energie Centrale. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 222796

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is de controle kamer in de deels verlaten Kelenfold energie centrale in Boedapest, Hongarije. De energie centrale levert tegenwoordig nog steeds 60% van de energie en warm water van Boedapest. De centrale is gebouwd in 1914, deze controle kamer rond 1929. Sinds 2005 is de controle kamer verlaten en omdat deze door de Hongaarse wetgeving beschermd is wordt er niets mee gedaan.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken