Cow Curious - Koeien Schilderij De Nieuwsgierige Koe - Koeien Kunst Koeienkunst

van Kunst Company

- Werkcode: 328 245

Kunst Company over Cow Curious - Koeien Schilderij De Nieuwsgierige Koe - Koeien Kunst Koeienkunst

Koeienkunst: Gegarandeerd een relaxed uitzicht met dit schilderij aan je muur. Van de koeien van Cow Curious wordt je meteen relaxed en ben je meteen weer op je gemak. Een Koe aan de Muur is het beste medicijn tegen stress en spanning.
Cow Curious - Koeien Schilderij De Nieuwsgierige Koe - Koeien Kunst Koeienkunst vind je in de categorieën Boerderijdieren, Koeien, Kunst, Nieuwsgierigheid, No Stress, Relax, Take It Easy, Schilderijen, Stress en koeienkunst.
Kunst Company profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kunst Company

Kunst Company - kunst om van te genieten! Alle schilderijen van Kunst Company zijn met de hand geschilderd en speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor behouden de schilderijen gedrukt op canvas en aluminium veel details en zijn o.a. de verfstreken nog zichtbaar.We stellen het erg op prijs dat een deel van onze kunstcollectie nu ook via Werk aan de Muur op o.a. canvas en aluminium verkrijgbaar is.Meer schilderijen bekijken of zelf een schilderij laten maken? Voor bedrijf en particulier: kijk op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl) of neem contact op met Kunst Company.

Alle werken van Kunst Company


Waarom je kiest voor Cow Curious - Koeien Schilderij De Nieuwsgierige Koe - Koeien Kunst Koeienkunst op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Cow Curious - Koeien Schilderij De Nieuwsgierige Koe - Koeien Kunst Koeienkunst van Kunst Company

Koop dit schilderij Cow Curious - Koeien Schilderij De Nieuwsgierige Koe - Koeien Kunst Koeienkunst van Kunst Company als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328 245
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden