Crabby moon

van Arjan Winkelaar

- Werkcode: 429452

Arjan Winkelaar over Crabby moon

Tekening op papier
Arjan Winkelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjan Winkelaar

Zolang iemand zich al kan herinneren ben ik in de weer met potloden en andere materialen. Hele dagen was ik bezig om poppetjes te creëeren op witte vellen, strepen trekkend over lijnen die er eerst nog niet stonden. Iedereen vond het mooi, maar mij ging het niet om deze kwalificaties. Het enige wat ik wilde was de beelden die in mijn hoofd zwierven een plaats in de wereld te geven.

Nooit heeft iemand mij les gegeven in het trekken van strepen, maken van tekeningen of het inzetten van dieptewerkingen. Alles wat ik maak is gedaan op eigen kracht en door technieken die ik mijzelf aangeleerd heb. Sommige dingen zullen vast beter kunnen, maar dat laat ik aan mij voorbij gaan.

Ik gebruik mijn eigen kracht, mijn eigen ideeën en de beelden in mijn hoofd. Plaats mij gerust buiten de normale conventies van kunst en de gedachten daaraan. Ik ben de buitenstaander die vandaag bij u komt aankloppen.

Alle werken van Arjan Winkelaar


Waarom je kiest voor Crabby moon op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Crabby moon van Arjan Winkelaar

Koop de illustratie Crabby moon van Arjan Winkelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 429452
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.