Creatief met uitgebloeide heide

Creatief met uitgebloeide heide van Roosmarijn Bruijns

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Creatief met uitgebloeide heide

van Roosmarijn Bruijns

Creatief met uitgebloeide heide van Roosmarijn Bruijns

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 680004
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

De kleur was er echt al helemaal uit, maar de zon scheen er van achter zo mooi in dat de bokeh bolletjes tevoorschijn kwamen, en die vind ik zo tof...Nog een beetje aan de edit geweest in fotoshop en nu blij met dit resultaat..

Dit werk wordt aangeboden door Roosmarijn Bruijns

Roosmarijn Bruijns profielfotoNaast mijn werk als commercieel en fashion fotografe vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan en de uitdaging op te zoeken om daar vette platen te schieten, zowel van vlinders, libelle's tot ijsvogels en lammetjes...In beide takken van de fotografie heb ik mijn eigen "Roosstyle" ontwikkeld : Zacht en Licht.
Om eerlijk te zijn gunde ik mezelf hier nooit de tijd voor, en boeide de macro en natuur fotografie me ook niet zo....Maar ja, toen kwam Corona en kwam er tijd vrij, want de fotoshoot's werden gecanceld, en aangezien binnen zitten niets voor mij is....Zo is de verslaving begonnen en heb ik er enorm veel plezier aan!

Alle werken