Crepuscular rays

Crepuscular rays van Eriks Photoshop by Erik Heuver

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Crepuscular rays van Eriks Photoshop by Erik Heuver

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266482
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Wolkenstralen (ook bekend als Sunbeams, Angel lichten [nodig citaat], stralen van de zon of God-stralen), in de atmosferische optica, zijn stralen van het zonlicht die lijken te stralen vanaf het punt aan de hemel waar de zon zich bevindt. Deze stralen, die door hiaten in wolken (in het bijzonder stratocumulus) of tussen andere objecten, zijn kolommen van zonovergoten lucht gescheiden door donkere wolk in de schaduw gebieden. Ondanks lijkt te convergeren op een punt, de straling in feite nagenoeg evenwijdige assen zonlicht, en hun schijnbare convergentie een perspectief effect (vergelijkbaar bijvoorbeeld de manier waarop parallelle spoorlijnen lijken te convergeren op een punt in de verte ).

Over Eriks Photoshop by Erik Heuver

Eriks Photoshop by Erik Heuver profielfotoErik heeft meer dan 20 jaar ervaring met fotografie opgedaan. Gaandeweg merkte hij dat zijn interesses en kwaliteiten in fotografie sterker werden in de richting van landschaps- en straatfoto's. Erik houdt van de natuur en geniet vooral van de prachtige uitzichten. Het behoud van de natuur is belangrijk voor Erik. Met zijn foto's laat hij iedereen genieten van wat onze aarde te bieden heeft. "De natuur is mijn beste voorbeeld" was de uitspraak van zijn vader, die ook een fotograaf was.

Erik is in Enschede geboren en op 25-jarige leeftijd verhuisd naar België vanwege zijn werk. Na een paar jaar werd ik meer en meer geïnteresseerd in fotografie en ik vroeg me af of ik deze passie van mijn vader kon erven. Vier jaar later begon ik een studie Fotografie in Oudenaarde (TSO) met docenten, Hilde Braet, Leen Brands, Luc Polfliet en Kris Snoeck. Na deze studie begon ik mijn studie aan de Gentse Academie met leraar Lieven Herreman. Ik merkte dat ik mezelf de hele tijd kwijt kon raken in fotografie en dat de passie, om een mooie foto te maken, me in bezit nam.

Alle werken