Curaçao straatkunst

Curaçao straatkunst van Johann van der Geest

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Curaçao straatkunst

van Johann van der Geest

Curaçao straatkunst van Johann van der Geest

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 664382
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
80 gratis verzending!

Omschrijving

Straatkunst Willemstad Curaçao. Lopend door de straten van Willemstad zie je vele kleurrijke mensen en gebouwen. Zeer verrast was ik door de fraaie kunstwerken die je zomaar op straat kunt vinden.

Dit werk wordt aangeboden door Johann van der Geest

Johann van der Geest profielfotoHet vastleggen van beeld. Het maken van mooie plaatjes. Ik ben altijd op zoek naar het perfecte plaatje, naar balans, de mooie compositie of een treffende emotie. Letterlijk op de gevoelige plaat vastleggen. De foto als drager van de boodschap of als onderdeel van de boodschap.
Als kind was ik al een beelddenker.

Tekenen en fotograferen was mijn passie. Na mijn studie aan Academie voor Beeldende Kunst ABK Minerva heb ik ruim ervaring opgedaan als grafisch vormgever en gewerkt voor bedrijven als KPN, Holland Casino, Philips, Kappa e.a. Mijn belangstelling voor fotografie is in die tijd alleen maar gegroeid. De camera als verlengstuk van jezelf. “Altijd een camera mee, want je weet maar nooit”. Sinds 2012 pak ik de camera ook beroepsmatig op en in 2016 heb ik besloten foto’s op een website te publiceren.

Alle werken