Facebook pixel
Cycling on Gunung Agung, Bali (Indonesia)

Cycling on Gunung Agung, Bali (Indonesia) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Cycling on Gunung Agung, Bali (Indonesia) van Tux Photography thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 67000

Cycling on Gunung Agung, Bali (Indonesia) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Cycling on Gunung Agung, Bali (Indonesia) van Tux Photography

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto is gemaakt tijdens mijn rondreis in Indonesië. Op Bali heb ik een fietstocht gemaakt bij het gebergte Gunung Agung. Dit gebergte ligt in de buurt Ubud en is op de foto aan de rechterkant te zien. Het meer bij Gunung Agung heet Danau Batur en links hiervan ligt de vulkaan Gunung Batur (niet te zien op de foto).
De Gunung Agung ligt in het oosten van Bali en wordt beschouwd als de heiligste berg van Bali. De top van de berg ligt op 3142 meter hoogte.
De foto is gemaakt vanaf een terras van een restaurant. De gehanteerde sluitertijd is 1/40 seconde en het diafragma f14.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken