Cycling on Gunung Agung, Bali (Indonesia)

Cycling on Gunung Agung, Bali (Indonesia) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 67000

Cycling on Gunung Agung, Bali (Indonesia) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto is gemaakt tijdens mijn rondreis in Indonesië. Op Bali heb ik een fietstocht gemaakt bij het gebergte Gunung Agung. Dit gebergte ligt in de buurt Ubud en is op de foto aan de rechterkant te zien. Het meer bij Gunung Agung heet Danau Batur en links hiervan ligt de vulkaan Gunung Batur (niet te zien op de foto).
De Gunung Agung ligt in het oosten van Bali en wordt beschouwd als de heiligste berg van Bali. De top van de berg ligt op 3142 meter hoogte.
De foto is gemaakt vanaf een terras van een restaurant. De gehanteerde sluitertijd is 1/40 seconde en het diafragma f14.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken