Dame met hoed - hedendaagse kunst - Zomer editie van The Art Kroep

Werkcode: 596 133 Kopieer de werkcode

The Art Kroep profielfoto digitaal, hedendaagse kunst, mensen, vrouw, gezicht, Popart, pop art, vooraanzicht, mond, lippen, Sereen, Urban, top, best, design, mode, homedecor, interieur, handgemaakt, stijl, klasse, creatief, grafisch, ode aan de vrouw, vrouwen, mode, liefde, klasse, prachtig, emancipatie, meid, meisje, mooi, kunst, fotografie, model, winkelen, makeup, leven, blij, inspiratie, dames, vrouwenkracht, leefstijl, erotisch, ondeugend, sensueel, graffiti, haar, haren, gradient, neon

Dit werk wordt aangeboden door The Art Kroep

Maureen Kroep (Losser, 14 april 1980) van The Art Kroep is een in Nederland gevestigde grafisch ontwerper en illustrator. Haar hele leven draait al om vormgeving. Van kinds af aan is ze in de weer met kleurpotloden, stiften en kwasten. Tekenen, schilderen en ontwerpen zit in haar systeem (en op het behang van haar oude kinderkamer). Het is zowel haar uitlaatklep als katalysator.

Maureen is eerst bouwkunde gaan studeren en daarna heeft ze toegepaste vormgeving met de richting publiciteit voltooid. Hierna heeft ze ook het Grafisch Lyceum in Zwolle afgerond en gevarieerde grafische werkplekken gehad.

Haar illustraties bevatten diverse thema’s, maar zijn vooral kenmerkend door de kleurrijke natuur, de diversiteit aan mensen en alledaagse dingen. Ze houdt van spelen met kleuren, lijnen en vormen, voornamelijk geïnspireerd door de kunststromingen Pop-art, Jugendstil en Art Nouveau.
Maureen: “Zwart en wit illustraties zijn niet zo mijn ding! Kleur brengt leven in mijn tekeningen en heel eerlijk gezegd kan ik niet zonder.”
Ze hoopt dat haar werk een weg vindt naar mensen hun huis en hart.

Let op: Alle originele rechten op deze kunstwerken zijn eigendom van en beschermd door Maureen Kroep | © THE ART KROEP

Inspired by Monica Spiewak Geranio Paola Anastassia Skopp Jessica Gonpra Christian Herzig Biatturi Irina Jacqueline Klein Breteler Natalie Juwan Veronica Ciccarese Christian GUEMY Marco Lodola Alberto Ricardo Michiel Folkers Akore Banksy Martin Whatson Takashi Muraka

Meer weten over The Art Kroep?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Emiel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Een hele mooie scherpe productie. Fantastisch!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Karin van Ess Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Precies zoals ik het uitgezocht had!
Staat erg mooi aan de muur,hebben de muur laten schilderen zoals op VT wonen ,uitzending Amersfoort, monumentaal pand. We zijn er heel blij mee !! Bedankt!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Jeroen Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Goede service en mooie producten.
Goede service en mooie producten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
M.Veen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige werken van hoge kwaliteit
11 stuks werken besteld van verschillende afmetingen in acryl, prachtig resultaat, zeer netjes verpakt, goede zorg voor ophangsysteem, prima communicatie met medewerker van werk aan de muur over leverdatum ,echt fijne ervaring en aanbeveling

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Nikky Pék Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Kelly Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Top service en kwaliteit!
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Rogier Rogier Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie kwaliteit en ondanks de corona situatie snel geleverd. Heel blij mee!! Helemaal top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
Tineke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met Werk aan de muur.
Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Wil Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Lilian en Ben Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Snelle reactie op mail. Wordt meegedacht. Eindresultaat geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Guido Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ze leveren wat ze zeggen
Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Albert Hoek Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Dame met hoed - hedendaagse kunst - Zomer editie van The Art Kroep op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
105,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden