Danai Gurira as Okoye schilderij

Danai Gurira as Okoye schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Danai Gurira as Okoye schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 489023
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij van Danai Gurira als Okoye in the film The Black Panther - het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Danai Jekesai Gurira (Grinnell, 14 februari 1978) is een Amerikaans actrice en toneelschrijfster. Ze is vooral bekend vanwege haar rol als Michonne in de Amerikaanse televisieserie "The Walking Dead" en van haar rol als Okoye in de Marvel Cinematic Universe.

Gurira is een dochter van immigranten uit Zimbabwe en heeft een broer en twee zussen. Zij heeft haar middelbare school doorlopen aan het Macalester College in Saint Paul. Hierna haalde zij haar master of fine arts aan de New York-universiteit. Naast acteren schrijft zij ook toneelstukken voor het theater.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken