Dandelion blackandwhite

van Julia Delgado

- Werkcode: 192 014

Julia Delgado over Dandelion blackandwhite

Schirmchen der Pusteblume mit Tautropfen
Dandelion blackandwhite vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Blütezeit, Canvas (materiaal), Druppels, Fotografie, Frisch, Kunst, Lente, Macrofotografie, Modern, Natuur close-ups, Natuur en Weer, Paardenbloem, Regen, Stilleven, Taraxacum officinale, Tautropfen, Woonkamer en Zwart-wit.
Julia Delgado profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Julia Delgado

Mijn naam is Julia Delgado, ik ben 39 jaar en foto hartstochtelijk voor vele jaren. Helaas heb ik Spêche geen Nederlands, ik hoop dat je me de fouten te vergeven in mijn profiel.Ik geef de voorkeur te wijden mezelf macrofotografie. Ik hou gewoon van kleine dingen brengen geweldig.Het is zo heerlijk om andere mensen te laten zien mijn 'kleine wereld' van de natuur die men nauwelijks kunnen waarnemen in al zijn facetten zo met eigen ogen. Het fascineert me altijd, hoeveel verschillende manieren eenvoudige dingen, zoals een blad van gras met een daling van de dauw, een kleine vlinder of een bloem kan optreden op de foto's. Hier probeer ik aan de foto geven altijd een schilderachtige touch.Steeds meer, echter, is ontstaan ??in de loop van de tijd voor mij, dat de paardenbloem krijgt het grootste deel van mijn fotografische aandacht. In het ontwerp van Pusteblume geen grenzen in mijn mening zijn creatief ingesteld en het is gewoon geweldig om de kleine parachutes in scene. Ik ben blij als je mijn foto's.

Alle werken van Julia Delgado


Waarom je kiest voor Dandelion blackandwhite op naadloos behang

  • Levering was snel en kwaliteit behang is uitstekend. Wij zijn zeer tevreden over werkaandemuur.nl
  • Haarscherpe afdrukken
  • Naadloos behang is vochtbestendig
  • Ga voor het wow-effect met een grote print!

Dandelion blackandwhite van Julia Delgado

Koop de foto Dandelion blackandwhite van Julia Delgado op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 192 014
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
315,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.