Daniel Craig in SPECTRE als James Bond

Daniel Craig in SPECTRE als James Bond van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 178963

Daniel Craig in SPECTRE als James Bond van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 gratis verzending!
Daniel Craig in SPECTRE als James Bond van Paul Meijering

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Realistisch schilderij van de Engelse acteur Daniel Craig als James Bond in de meest recente Bond film SPECTRE, leunend tegen zijn Aston Martin DB10, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Spectre was de vierde film waarin Daniel Craig in de titelrol kroop. Ralph Fiennes, Naomie Harris en Ben Whishaw keerden terug in hun respectievelijke rollen van M, Eve Moneypenny en Q. Rory Kinnear speelde voor de derde keer de rol van Bill Tanner. Monica Bellucci was met haar 51 jaar de oudste Bondgirl ooit.

Sam Mendes regisseerde zijn tweede Bondfilm op rij. John Logan keerde terug als scenarioschrijver, samen met Neal Purvis en Robert Wade, die dit al voor de zesde film deden. De Nederlandse kledingontwerpster Jany Temime ontwierp net als bij Skyfall de kostuums. De Zweeds-Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema was ingehuurd voor het camerawerk. Thomas Newman schreef wederom de muziek voor de film en de titelsong voor de film, "Writing's On The Wall", werd ingezongen door Sam Smith.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken