Fantastische Deense kust met zandduinen van Silva Wischeropp

Werkcode: 405 025 Kopieer de werkcode

Silva Wischeropp profielfoto Deze maritieme landschapsfoto is in augustus 2016 gemaakt op het strand van Henne op Jutland.

Jutland (Deens Jylland, bijvoeglijk naamwoord: "Jutisch" of "Jutlandisch", Deens jysk) is volgens de gangbare lezing het westelijke deel van Denemarken, gelegen op het Kimbrisch schiereiland en zich uitstrekkend van de Duits-Deense grens tot de landtong Grenen ten noorden van Skagen. Het hele Deense vasteland wordt dus gevormd door Jutland, terwijl de andere delen van Denemarken verspreid liggen over eilanden.
In het Deense Jutland zet het landschap van Sleeswijk-Holstein zich noordwaarts voort, met moerassen aan de Noordzeekust in het westen, een eindmorene-rug (Geest) in het midden en kleiachtig heuvelland bestaande uit de grondmorenen uit de ijstijd in het oosten. De kuststroken van de noordoostelijke helft zijn relatief jong, omdat Jutland nog steeds 10 mm per jaar stijgt door postglaciale landopschuiving langs een diagonaal en zinkt in het zuidwesten.
Ten noorden van Esbjerg is er een compenserende kust met hoge zandduinen in het westen. De Limfjord doorsnijdt Jutland in oostwestelijke richting. De waterscheiding van de Jutlandse heuvelrug loopt in noord-zuidrichting door het midden van Jutland, vanaf Dollerup over het Hüttener gebergte naar Holstein. De belangrijkste verkeersroute van noord naar zuid, de Hærvejen (Ossenweg), is waarschijnlijk al in de steentijd langs deze heuvelrug ontstaan.
De hoogste top van Jutland (en met 170,86 m boven zeeniveau ook de hoogste top van Denemarken) is Møllehøj in de directe omgeving van Ejer Bavnehøj en niet ver van Yding Skovhøj, die allemaal in het Ejer Bjergebergte tussen Skanderborg en Horsens liggen.
De langste rivier en tevens de langste rivier van Denemarken is de Gudenå met een lengte van 173 km.

Dit werk wordt aangeboden door Silva Wischeropp

Silva Wischeropp werd geboren in de Hanzestad Wismar in de voormalige DDR. Tegenwoordig woont en werkt ze in Berlijn. Ze is een ervaren en gepassioneerde reisfotograaf met een brede interesse voor portretten, het straatleven, documentaires, reizen, toerisme, landschap en natuur. Ze staat ook bekend om haar fotografie op het gebied van architectuur en mode. Sinds 2016 omvat haar nieuwe repertoire surrealistische digitale fotocollages. Ze staat al 20 jaar bekend als creatief fotografisch kunstenaar in binnen- en buitenland. Haar werken zijn op grote schaal gepubliceerd en tentoongesteld. "Het fotografische beeldproces vertegenwoordigt mijn persoonlijke werkveld en creatie. Het betekent omgaan met visuele werelden, politiek, menselijke behoeften en gevoeligheden. De camera verruimt mijn blikveld om die andere realiteit te ontmoeten. Fotografie maakt me gelukkig, schept vreugde, doorbreekt grenzen, opent nieuwe deuren, verbreedt horizonten. De camera leert me zien, mijn blik scherpen, momenten vastleggen, vluchtige momenten waarnemen die voor anderen niet zichtbaar zijn. Ik ben een creatief persoon, een beeldmaker die uit zichzelf put, weinig kopieert en haar eigen beeldtaal ontwikkelt. Zo beweeg ik me tussen de polen, bereik ik verschillende vaste punten, kijk ik achter de schermen. Uit wat al duizend keer bestaat, slaag ik erin iets unieks tevoorschijn te halen, unieke beeldmomenten."

Meer weten over Silva Wischeropp?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

NICOLE
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede service, mooie kwaliteit van het behang.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Bimvos
Nederland
4 / 5

Adembenemend
Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Arjen
Nederland
5 / 5

Voldoet aan alle verwachtingen
Het bestelde werk werd vlot en adequaat verpakt geleverd. Het is een sierraad aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Wilfred
Nederland
5 / 5

Uitstekende webwinkel!
Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Henk C.A. Weustrhof
Nederland
5 / 5

Ruime keuze, fraaie collectie, de afspraken nakomen, binnen de afgesproken tijd geleverd. Kortom, prima partner

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
huub Olijve
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Hilde
Nederland
5 / 5

Super
Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Hanneke
Nederland
4.5 / 5

Alleen maar positieve klanken
Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Jan Terpstra
Nederland
5 / 5

Prachtige methode om fotograaf en klant bij elkaar te brengen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
Koenraad Lefebvre
Nederland
5 / 5

Zeer mooi werk, goeie kwaliteit, voor vele vele jaartjes plezier

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Charlotte
Nederland
5 / 5

Super service en product
Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Lia
Nederland
5 / 5

Perfect op alle fronten: helder, precieze maat, bezorging op de afgesproken tijd!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Fantastische Deense kust met zandduinen van Silva Wischeropp op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden