Dansend kubistisch vrouwelijk 3d model in dance club

Dansend kubistisch vrouwelijk 3d model in dance club van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dansend kubistisch vrouwelijk 3d model in dance club

van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Dansend kubistisch vrouwelijk 3d model in dance club van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 597131
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Dit abstracte kunstwerk "Club Model" (2020) is een kubistische resprentatie van een aantrekkelijk dame die iedereen wel eens gezien heeft - de hele nacht dansend op de muziek, geheel in haar eigen wereld - alsof de tijd niet bestaat.

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfotoPat Bloom is een transdisciplinaire kunstenaar, groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst. De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstuitingen kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraald.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor een afbeelding klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints overgezet.

Alle werken