Dansende tulp.

Dansende tulp. van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Dansende tulp. van bird bee flower and tree thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 99675

Dansende tulp. van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Dansende tulp. van bird bee flower and tree

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dansende tulp. Bewogen foto van rode tulp. Tijdens het fotograferen met een lange sluitertijd de camera bewogen om de beweging in de foto tot stand te brengen. Veel pogingen waren nodig om de juiste mate van beweging vast te leggen. Door het bewogen effect zijn de roze, rode en oranje kleuren ontstaan en dit geeft een schilderachtige illusie aan de foto. De tulp wordt naast windmolens en klompen vaak afgebeeld als een symbool voor Nederland. Tulp (Tulipa) is een geslacht van eenzaadlobbige planten uit de Leliefamilie (Liliaceae). De tulp is een echte lente bloem. Het is een bolgewas en de eerste tulpenbollen in West-Europa kwamen in 1562 in Antwerpen aan. Het verhaal doet de ronde dat een koopman deze aantrof tussen een lading Turkse stoffen. Denkende dat het uien waren, proefde hij er enkele. Omdat de smaak tegenviel verwees hij de resterende bollen naar de compost, waar er het jaar nadien tulpen bloeiden.

Over bird bee flower and tree

bird bee flower and tree profielfotoOp een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken