Dark skies over Vlieland

van robert wierenga

- Werkcode: 80 997

robert wierenga over Dark skies over Vlieland

Ik had het geluk om tijdens de decemberstorm van 2013 op Vlieland te zijn. Prachtige omstandigheden om sfeervolle foto's van dit mooie eiland te maken. Deze opname is van de vuurtoen op het Vuurboetsduin, het op 1 na hoogste duin van Nederland. Rond zonsondergang trokken zware wolken in vliegende vaart over. Ik heb gewacht tot het licht van de vuurtoren aanging. Door de toren en het bijbehorende huisje klein in beeld te nemen lijken ze des te nietiger onder het stormgeweld.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Dark skies over Vlieland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dark skies over Vlieland van robert wierenga

Koop de foto Dark skies over Vlieland van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 80 997
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.