Daslook uit het vlies

Daslook uit het vlies van Petra Kilwinger

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 266777

Daslook uit het vlies van Petra Kilwinger

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!
Daslook uit het vlies van Petra Kilwinger

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto is gemaakt op landgoed Amelisweerd tussen Utrecht en Bunnik in april 2015. De witte bloemen van de Daslook komen net uit het vlies tevoorschijn. Daslook is een in Nederland zeldzaam voorkomende plant die wettelijk beschermd is.

Over Petra Kilwinger

Petra Kilwinger profielfotoMijn naam is Petra Kilwinger. Ik woon in Gorinchem en werk als leerkracht speciaal onderwijs in Utrecht. Als het maar even kan ga ik op stap met mijn fotocamera. Het liefst ga ik de natuur in. Mijn hoofd leeg maken en mij verwonderen over al het moois wat ons land te bieden heeft. Ik fotografeer het liefst landschappen in het rivierengebied waar ik woon. Veelal ben ik te vinden in natuurgebied de Avelingen in Gorinchem, Hondswaard in Vuren, Munnikenland bij Slot Loevestein, de Biesbosch in Dordrecht en Werkendam en nog een aantal kleine gebieden aan de rivier. Naast landschappen maak ik ook foto's van bloemen en dieren. Vind je mijn werk mooi, misschien hangt het dan binnenkort bij jou aan de muur.In ieder geval wens ik je veel kijkgenot!

Alle werken