De 4-daagse zeeslag in juni 1666

van Maritiem Schilder Arnold de Lange

- Werkcode: 812739

Maritiem Schilder Arnold de Lange over De 4-daagse zeeslag in juni 1666

`s Lands schip `Beschermer`(52st) van kapitein Willem van der Zaan, op de eerste dag van de vierdaagse zeeslag in juni 1666, met links de `Swiftsure` van vice-adm. Berkely en rechts de `Royal Prince`, het vlaggeschip van de `admiral of the white`, Aysque, tijdens de openingsaanval van de Engelse vloot...
De 4-daagse zeeslag in juni 1666 vind je in de categorieën 4-daagse zeeslag, Beschermer (vlaggenschip), Boten & Schepen, Michiel de Ruyter, Oorlogsschip, Oude meesters, Royal Prince, Schilderijen, Swiftsure, Vierdaagse Zeeslag, Willem van der Zaan, Zeeslagen en zeegezichten en Zeven Provinciën (vlaggenschip 1665-1694).
Maritiem Schilder Arnold de Lange profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maritiem Schilder Arnold de Lange

Arnold de Lange, in 1968 geboren te Wormerveer, is autodidact en laat zich als kunstschilder inspireren door de oude meesters uit de 17e, 18e en 19e eeuw. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het schilderen van figuratieve onderwerpen zoals landschappen, dorpsgezichten en prenten van het Zaanse en Noordhollandse land en de laatste tijd ook veel maritieme werken met vooral scheepsportretten van Nederlandse klassieke schepen, nieuwgebouwd met klassieke lijnen of schepen uit vroeger eeuwen. Ook andere maritieme onderwerpen zoals binnenvaarttaferelen of kust-en zeegezichten behoren tot zijn oevre.

Alle werken van Maritiem Schilder Arnold de Lange


Waarom je kiest voor De 4-daagse zeeslag in juni 1666 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De 4-daagse zeeslag in juni 1666 van Maritiem Schilder Arnold de Lange

Koop dit schilderij De 4-daagse zeeslag in juni 1666 van Maritiem Schilder Arnold de Lange als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 812739
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.