De Atlantic Road Noorwegen

De Atlantic Road Noorwegen van Menno Schaefer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Atlantic Road Noorwegen

van Menno Schaefer

De Atlantic Road Noorwegen van Menno Schaefer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 415271
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
186 gratis verzending!

Omschrijving

De Atlantic Road Noorwegen, de mooiste weg in het noorden word er wel gezegd. De weg verbind het eiland Averoy met het vast land van Noorwegen. Mooie bochtige weg met prachtige uitzichten over zee met kans op het spotten van Walvissen.

Dit werk wordt aangeboden door Menno Schaefer

Menno Schaefer profielfotoMenno Schaefer mag als fotograaf het liefst in de natuur zijn om de mooiste momenten vast te leggen op beeld. Dit doet hij vol passie en respect voor de dieren en natuur. Het mogen maken van foto's van bijvoorbeeld een wild zoogdier of een roofvogel blijft iets speciaals. Je mag dan even aanwezig zijn in de omgeving van het dier. Alle wildlifefoto's zijn dan ook gemaakt de vrije natuur en niet in dierenparken of gevangenschap. Verder maakt hij ook foto's van vele uiteenlopende onderwerpen. Van landschappen tot autosport. Wat begon als hobby groeide al snel uit tot passie.

Alle werken