De Bazin, Paul Kleinschmidt, 1943-1946 van Atelier Liesjes

Werkcode: 657 672 Kopieer de werkcode

Atelier Liesjes profielfoto La Patronne, Deze sterke vrouw is de baas in huis. De man is duidelijker lager afgeschilderd dan haar op het schilderij.

Paul Kleinschmidt (31 juli 1883 in Bublitz / Pommeren, destijds Pruisen dus Duitsland; 2 augustus 1949 in Bensheim, Bergstrasse, Hessen, Duitsland) was een Duitse schilder. Van 1902 tot 1905 studeerde hij aan de Kunstenaarsacademie in Berlijn en vervolgens aan de Kunstenaarsacademie in München, Beieren.

In 1927/28 ging hij op studiereizen naar Amsterdam en Zuid-Frankrijk. Vanaf 1927 had hij contact met de Amerikaanse kunstverzamelaar Erich Cohn. Waarschijnlijk onder zijn invloed hield Kleinschmidt zich steeds meer bezig met schilderen en exposeerde hij in de VS in 1933/34; hij verbleef ook enige tijd in New York City.

Hij nam de kunststromingen over van expressionisme tot realisme tot nieuwe zakelijkheid.

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Liesjes

Kunst te koop. Winkel met foto's en kunst als wanddecoratie. Poster, affiche, metaal (aluminium of staal), glas, canvas, fotoprint, hout, ingelijst, doek, fotobehang of tuinposter.

De collectie muurdecoratie of wandversiering is zeer breed, van natuur via mooie of sexy mensen naar technische zaken als auto's, maar ook schilderijen. De huisdecoratie is te gebruiken in het hele interieur, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de badkamer, maar ook canvas voor in de tuin. Doe vooral veel wooninspiratie voor je wat bestelt.

Kijk op liesjes.werkaandemuur.nl voor meer kunst.

Meer weten over Atelier Liesjes?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Cilia
Nederland
5 / 5

Prima
Prachtig schilderij, netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. Op tijd voor het jubileum van mijn ouders.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
Annelies Hoolmans
Nederland
5 / 5

Heel veel keuze, goed advies en prachtig product.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Fam. Bron
Nederland
4.5 / 5

We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Koen
Nederland
4.5 / 5

Prachtig kunstwerk en uitstekende service
Prachtig kunstwerk en uitstekende service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Anouk De Kok
Nederland
5 / 5

Makkelijke website, goede service en een prachtig kunstwerk rijker!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Nadia Graulus
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Danny & Odette
Nederland
5 / 5

Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
giovanna van eijk
Nederland
5 / 5

Schilderij is erg mooi en goed bezorgd

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Jules
Nederland
5 / 5

Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
Wim
Nederland
5 / 5

Prachtig resultaat. Helemaal blij mee in mijn nieuwe keuken!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Fred
Nederland
4 / 5

Doen er alles aan om een goed product af te leveren. Denken ook echt mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2017
Björn en Bart
Nederland
5 / 5

Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen
Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret De Bazin, Paul Kleinschmidt, 1943-1946 van Atelier Liesjes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 14 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
121,-108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!