De Blauwe Moskee tijdens een paarse ochtend

De Blauwe Moskee tijdens een paarse ochtend van Stephan Neven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

De Blauwe Moskee tijdens een paarse ochtend van Stephan Neven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 85305
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

De Blauwe Moskee in Istanbul, Turkije. De Blauwe Moskee heet eigenlijk de Sultanahmet Moskee, maar wordt de Blauwe Moskee genoemd omdat het interieur een blauwe gloed heeft. Er is veel gebruikt gemaakt van blauwe tegels op de wanden.

Deze foto is genomen vanaf het plein tussen de Aya Sophia moskee en de Sultanahmet Moskee. Ruim voor zonsopkomst begon de lucht al fantastisch paars te kleuren. Vlak voordat de zon op kwam was er eindelijk genoeg licht om alles mooi weer te geven en was er toch nog een paarse gloed te zien. Ook was het erg rustig tijdens dit vroege tijdstip, enkel wat straathonden volgden elke stap van me.

Over Stephan Neven

Stephan Neven profielfotoMijn fotografie-specialiteiten zijn landschappen en stadsgezichten. Ik probeer door middel van nabewerking de foto's zo realistisch mogelijk te laten lijken: zoals ik de situatie op het moment zag en voelde, zo probeer ik dit ook over te brengen in het eindresultaat. Omdat dit soms door beperking van de camera of lens niet lukt, helpt de nabewerking me daar een handje bij. Verder ben ik geen professional, ik ben (nog) niet in te huren en ik heb ook geen fotografiestudie of cursussen gevolgd. Een geoefende hobbyist, noem ik mezelf dan maar. Geoefend omdat ik nu sinds mei 2009 mijn camera heb waar ik een jaar later echt actief mee aan de slag ging (pagina op Flickr, mezelf inlezen in de theorie enz.). Hiervoor gebruikte ik het nog als point-and-shoot camera, net als de fotocameraatjes die ik daarvoor had. Ik heb mezelf ontwikkeld denk ik door veel te lezen en te proberen. Ik heb nooit cursussen o.i.d. gevolgd, ik heb mezelf alles aangeleerd door te leren van anderen. Ik hoop dat je mijn werken mooi vindt! Veel kijkplezier (dit kan ook op mijn uitgebreidere fotostream op Flickr: https://www.flickr.com/stephanneven)!!

Alle werken