De Cultuur van de Draak

De Cultuur van de Draak van Vincent Schepers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Cultuur van de Draak van Vincent Schepers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 351372
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Veel chinezen hebben het over de geschiedenis van China. Dit werk slaat een goede brug tussen het verleden en het heden. Een draak die uit het verleden is ontstaan en veel geschiedenis heeft vanuit de cultuur is hier afgebeeld als kunst, kunst die in het heden gemaakt is. De vrijheid van meningsuiting maar dan in de vorm van kunst is erg belangrijk in China. Dit beeld vind ik persoonlijk een mooie verbeelding daarvan.

Deze draak bevindt zich in de Furong Tunnel op de universiteit van Xiamen. Deze tunnel staat bekend om de vele muurtekeningen en de Chinese toeristen die hier foto’s van maken. Ik woonde op de universiteit en was niet lang na mijn aankomst met mijn Chinese medestudenten naar de tunnel gegaan. Door onwetendheid over China had ik een stereotyperend beeld ervan gecreëerd. Na mijn aankomst merkte ik dat China een heel ander land was dan verwacht. Maar de vele rode en gele kleuren pasten wel in deze gedachte, en dat vond ik typerend aan dit beeld. Het stelde mij even gerust in een periode waarin er veel nieuwe invloeden en omgevingen waren voor mij. Daarom heeft dit beeld een sterk gevoel voor mij!

Dit werk wordt aangeboden door Vincent Schepers

Vincent Schepers profielfotoWaarom zou je iets aan je muur hangen zonder een verhaal? Mijn werken vertellen een ervaring, moment of gevoel. Je haalt meer in huis dan alleen een object, maar genoeg over wat ik wil bieden, laat ik mezelf voorstellen.

Hallo, ik ben Vincent Schepers. Fotografie, reizen en concept ontwikkeling zijn belangrijke passies van mij. Ik hou ervan om de natuur in te trekken en unieke plaatsen en momenten te fotograferen. Ik heb vijf maanden in China gewoond en hier ook veel speciale plaatsen, mensen en momenten kunnen fotograferen. Neem een kijkje op mijn website als je meer over mij wilt weten!

Alle werken