De Dageraad

De Dageraad van Laurents ten Voorde

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

De Dageraad van Laurents ten Voorde

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 492321
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!

Omschrijving

Een watergang “De Doorbraak” ligt er nog rustig en verlaten bij. Slechts een paar paarden zijn reeds wakker en aan het grazen. Op het water zwemmen wat eenden. Geleidelijk aan wordt het wat lichter en er hangt een lichte mist over de weilanden en het water. De dageraad is begonnen en de lucht begint enigszins paars en oranje te kleuren. Het zal nu niet lang meer duren of de zon zal boven de horizon verschijnen om de start van de dag aan te kondigen.

“Een dromer is iemand die alleen zijn weg bij maanlicht kan vinden en zijn straf is dat hij de dageraad eerder ziet dan de rest van de wereld.”

Over Laurents ten Voorde

Laurents ten Voorde profielfotoLaurents is in 1962 geboren in Hengelo (Nederland). Zijn eerste foto’s maakte hij als 10 jarige met een AGFA clack camera, maar de echte liefde voor fotografie is begonnen in 1979 toen hij zijn eerste spiegelreflex camera kocht.

De natuur heeft altijd mijn interesse gehad en wat is er dan mooier als je het ook nog eens fotografisch kunt vastleggen. De eerste foto’s waren landschappen, maar de natuur heeft zoveel meer te bieden. Vogels fotograferen is één van mijn passies, maar ook de wereld van de macrofotografie is er één die je steeds weer doet verwonderen.

Naast de natuurfotografie vindt ik het ook leuk om creatief bezig te zijn met de fotografie.
Het is altijd weer een uitdaging om van iets heel eenvoudigs een prachtige foto te maken. Bijvoorbeeld het fotograferen van de rook afkomstig van een lucifer of een uitgeblazen kaars, of het fotograferen van een druppel die in het water valt (druppelfotografie). etc. etc.
Fotografie is voor mij dan ook pure ontspanning waar ik heel blij van wordt en is daarmee een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.

Alle werken