De Dom van Utrecht gezien vanaf de Oudegracht in het vierkant

van De Utrechtse Grachten

- Werkcode: 336347

De Utrechtse Grachten over De Dom van Utrecht gezien vanaf de Oudegracht in het vierkant

De Dom van Utrecht gezien vanaf de Oudegracht in het vierkant. Deze vierkante foto van de Domtoren in Utrecht maakt deel uit van het fotoproject De Utrechtse Grachten van André Blom Fotografie en wordt tevens gebruikt als afbeelding op één van de vijf
unieke verschillende 'Dom Bierviltjes' die te bestellen zijn in de webshop deutrechtsegrachten.nl en in de zomermaanden ook op de Streekmarkt en de Swan Market in de binnenstad van 030.
De Dom van Utrecht gezien vanaf de Oudegracht in het vierkant vind je in de categorieën Bierviltje, Binnenstad van Utrecht, Domplein en de Dom van Utrecht, Erfgoed, Fotografie, Kerken, Religieuze architectuur, Utrecht, Zwart-wit, andré blom en de utrechtse grachten.
De Utrechtse Grachten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door De Utrechtse Grachten

Bezoek ook mijn winkel annex galerie aan de Twijnstraat 53 in Utrecht. Je kunt daar een deel van mijn werk bekijken en kopen. Ook vind je daar de enorme collectie luxe onderzetters met mijn stadsfoto's en ansichtkaarten, verjaardagskalenders en meer. Voor openingstijden check: https://www.deutrechtsegrachten.nl/

Alle werken van De Utrechtse Grachten


Waarom je kiest voor De Dom van Utrecht gezien vanaf de Oudegracht in het vierkant op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Dom van Utrecht gezien vanaf de Oudegracht in het vierkant van De Utrechtse Grachten

Koop de foto De Dom van Utrecht gezien vanaf de Oudegracht in het vierkant van De Utrechtse Grachten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 336347
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
133 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.