De Domtoren waakt over Utrecht (zonder bouwkranen)

van Renzo Gerritsen

- Werkcode: 330 869

Renzo Gerritsen over De Domtoren waakt over Utrecht (zonder bouwkranen)

De Domtoren waakt over Utrecht; deze foto is werkelijk uniek. Deze versie is zonder bouwkranen, de andere versie is met bouwkranen.
De Domtoren waakt over Utrecht (zonder bouwkranen) vind je in de categorieën Bestsellers, Domplein en de Dom van Utrecht, Fotografie, Hal, Koffietentje, Skyline, Stadskantoor Utrecht, Stedelijke landschappen, Tuin, Utrecht en Zwart-wit.
Renzo Gerritsen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen is een jonge en ambitieuze fotograaf, altijd op zoek naar een nieuw perspectief. Met zijn project Nachtelijk Amsterdam fotografeert hij Amsterdam op een unieke manier, anders dan anders met een frisse blik.

Daarnaast heeft Renzo een reportage gemaakt over verkrotting in Amsterdam met schitterende urbex foto's van eigen bodem, een cruiseschip vanaf het dak van het Mövenpick Hotel en andere sferische stedelijke landschappen. Neem een kijkje tussen zijn foto's.

Alle werken van Renzo Gerritsen


Waarom je kiest voor De Domtoren waakt over Utrecht (zonder bouwkranen) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Domtoren waakt over Utrecht (zonder bouwkranen) van Renzo Gerritsen

Koop de bestseller foto De Domtoren waakt over Utrecht (zonder bouwkranen) van Renzo Gerritsen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330 869
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
155,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden